Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Long Stay Holidays
Special Offer
Book Online
Photo Gallery
Estella on Facebook
Visit Cyprus
Limassol Tourism Company
  Finland

Estella hotelli & huoneistohotelli

Ystävällinen, vieraanvarainen ja edullinen hotelli Estella sijaitsee Kyproksella, Limassolissa, aivan turistialueen sydämessä. Huoneistot ovat puolen kilometrin päässä hiekkarannalta ja viiden kilometrin päässä vanhan kaupungin keskustasta.

Estellasta loytyy kolmea erityylistä huoneistotyyppiä

Studio huoneisto
Huoneisto jossa on parveke etelään päin, parkettilattiat, kaksi erillistä sänkyä ja pienoiskeittiö. Huoneistossa on itse säädeltävä ilmastointi ja lämmityslaite. Huoneistoon mahtuu yksi lisävuode tai lapsensänky.

Studio huone
Huone jossa on parveke etelään päin, parkettilattiat, kaksi erillistä sänkyä, kahvin tai teenkeittovälineet ja tilavampi oleskelutila jossa kaksi nojatuolia. Huoneistossa on itse säädeltävä ilmastointi ja lämmityslaite. Huoneeseen mahtuu yksi lisävuode tai lapsensänky. Estellan aamiainen alakerran ravintolassa on edullinen.

Perhehuone
Perhehuone on kaksi yhdistettyä studiota, johon voi majoittua neljästä viiteen henkilöä. Huoneistossa on 4 varsinaista sänkyä ja tilaa yhdelle varavuoteelle tai lasten sängylle. Huoneistossa on myös keittiö.

Hotellistamme löytyy suomenkielistä henkilökuntaa, joten halutessanne voitte kysellä lisätietoja sähköpostin kautta tai puhelimitse suomen kielellä. Huomatkaa, että varaamalla huoneenne netin kautta säästätte monia euroja, kannattaa seurata erikoistarjouksiamme.
Tervetuloa Estellaan!

 

Powered by infoCUBE - Designed by Debliteck

close